Publicat pe Lasă un comentariu

7 cadouri inedite de Paști pentru familie și prieteni

Paste 2021

Descoperă 7 cadouri inedite de Paști pentru familie și prieteni

 

Goana pentru cadouri de Paști – ca și cea pentru cadouri de Crăciun – poate fi epuizantă pentru cei mai mulți dintre noi. Cu siguranță că avem membri de familie, cunoștințe sau prieteni care au deja orice, nu le lipsește nimic și sigur își pot cumpăra singuri orice își doresc. În această perioadă, cele mai populare sunt dulciurile de Paști, băuturile fine, accesoriile, coșurile cadou pline de bunătăți, și altele. Noi avem însă astăzi câteva idei mai… neobișnuite. Să zicem că ai dori să faci niște cadouri pentru cei care au de toate și încă o doză serioasă de umor pe deasupra!

Paste 2021

1. Iepurele șugubăț 

Cu toții suntem obișnuiți să dăruim și să primim iepurași de ciocolată sau de pluș sau chiar de ceramică în perioada sărbătorilor pascale. Așa că dacă ai un membru de familie sau un prieten care îndrăgește foarte mult iepurașii, du lucrurile mai departe și fă-i cadou un tablou canvas cu un iepure în culori neon, cu o mutriță atât de simpatică încât nu îi poate rezista nimeni și cu un mesaj cât se poate de clar: anul acesta, un iepure pus pe șotii dă oricărei case un aer de veselie și contribuie la sănătatea întregii familii provocând hohote de râs.

2. Artă homemade

Dacă tot suntem în zona decorațiunilor de interior, atunci trebuie să vorbim și despre tablourile de colorat, pe care le-am mai menționat în câteva rânduri. Un tablou canvas de colorat cu inimi îi dă celui care îl primește ocazia să se ”desfășoare” artistic, să se amuze și, mai ales, să se relaxeze. Moda cărților și a tablourilor de colorat nu este ceva trecător, din contră. Cu ocazia acestor sărbători pascale, fă un prieten sau un membru de familie cu simț artistic să se bucure de câteva momente cu adevărat magice. Sigur, înțelept ar fi și să îi oferi alături de tablou și un set de culori profesioniste (acrilice, acuarele, carioci, etc.). 

3. Un coș cu trandafiri. Din săpun

Industria de frumusețe și întreținere are nenumărate idei atunci când vine vorba despre cadouri inedite. Dacă dorești să impresionezi o doamnă sau o domnișoară, un coș cadou cu trandafiri din săpun pentru momente de relaxare și răsfăț poate fi cadoul perfect. Desigur, poți să îți continui cercetările și să găsești seturi de săpunuri, loțiuni și spumă de baie cu tematică de Paști. 

4. O prăjitură de casă cu ingrediente specifice

Ingredientele perfecte de Paști sunt ciocolata și… morcovii. Dacă te pricepi în ale bucătăriei, un tort de morcovi cu ciocolată poate fi un cadou inedit și o adevărată inovație pe masa de Paști pe lângă tradiționalii cozonaci și pască. Găsești nenumărate rețete pentru o astfel de prăjitură cu care poți impresiona familia și prietenii alături de care petreci această sărbătoare. 

5. Set solniță și piperniță cu motive pascale

Seturile de solniță și piperniță în formă de ou, iepurași, mieluți sau pui sunt la mare căutare în preajma sărbătorilor pascale. Un astfel de cadou drăgălaș este întotdeauna bine primit mai ales de acei membri ai familiei tale care iubesc accesoriile de bucătărie dar nu au niciodată timpul necesar să își caute și achiziționeze astfel de mici minunății care să le facă timpul petrecut în bucătărie mai amuzant. 

6. Perne decorative cu motive de Paște

Dacă un prieten sau un membru al familiei tot spune că și-ar dori să revitalizeze aspectul sufrageriei sau al bucătăriei, nu mai sta pe gânduri! Ai la îndemână nenumărate opțiuni în ceea ce privește achiziționarea unor pernuțe decorative cu motive pascale pentru canapeaua și fotoliile din living sau pentru scaunele de bucătărie. Desigur, nu este nevoie să achiziționezi pernuțele decorative în sine, ci numai fețele de pernă potrivite.

7. Accesorii tematice

Dacă ai un prieten cu simțul umorului, atunci o cravată cu o broderie cu ouă de Paști colorate, minuscule, ar putea fi un cadou inedit și foarte apreciat. La fel, o pereche de cercei de argint în formă de iepuraș pentru doamne sau domnișoare. Accesoriile sunt printre cadourile favorite de Paști pe care le primim sau dăruim, dar anul acesta îți recomandăm să uiți de eșarfe sau bentițe de păr. Șosetele colorate și desperecheate cu figuri amuzante sunt iarăși la modă și iubite atât de femei cât și de bărbați deopotrivă. 

Tu ce cadouri de Paști ți-ai propus anul acesta să cumperi pentru cei dragi? Dacă ai și alte idei de daruri inedite și neconvenționale, abia așteptăm să îți aflăm părerea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.