De ce Tablouri Colorate?

Ne place ceea ce facem și se vede în produsele noastre.

Îți oferim tablouri și printuri colorate de mici sau mari dimensiuni și calitate remarcabilă, prelucrate manual, cu grijă în atelierul nostru.

Iar noi vom depune tot efortul pentru rezultatul așteptat, sau chiar mai mult.

Ne place ceea ce facem și se vede în produsele noastre.

Îți oferim tablouri și printuri colorate de mici sau mari dimensiuni și calitate remarcabilă, prelucrate manual, cu grijă în atelierul nostru.

Iar noi vom depune tot efortul pentru rezultatul așteptat sau chiar mai mult, vom încerca să te surprindem.

De ce să ne alegi pe noi?

Activitatea noastră nu se rezumă doar la realizarea produsului finit, ci se concentrează pe tot ceea ce ai nevoie începând cu asistență pentru orice nelămurire legată de produsul pe care dorești să-l creezi, până la prelucrarea, retușarea, finisarea și tipărirea fotografiilor tale dragi.

Făcem totul cu drag.

Fiecare tipărire pe care o facem beneficiază de toată atenția noastră și plăcerea de ați surprinde așteptările.

Așa e, ne place ceea ce facem și ne bucură să oferim cele mai bune imprimări ale toturor fotografiilor alese de tine.

Știm că te vom surprinde și cu asistența și răbdarea oferită oricând ai nevoie, înainte de fiecare comandă.

Îți oferim:

Retușuri și simulări digitale gratuite.

Toate fotografiile beneficiază de micile retușuri necesare, iar la cerere edităm fotografia exact cum îți dorești, mai mult, ne poți solicita o simulare a produsului dorit, ca să știi exact cum va arăta produsul ales. Deci, nicio surpriză, vei primi exact ceea ce-ți dorești.

Suntem designerul tău personal.

Ca să-ți fie mai ușor să alegi produsul potrivit, îți vom oferi toate sugestiile de care ai nevoie pentru alegerea fotografiei, culorilor și dimensiunilor pentru produsul tău.

Asistență clienți.

Pentru că ne pasă, suntem la dispoziția ta atât înainte cât și după finalizarea comenzii, prin chat, e-mail sau telefon. Nu ezita să ne contactezi.

Printuri de cea mai bună calitate.

La prețuri excelente, toate produsele sunt tipărite la înaltă rezoluție, iar pagina de comandă îți va sugera marimea corectă pentru fotografia ta.

Satisfacție garantată.

Îți va plăcea foarte mult, iar dacă nu o vom retipări sau vei primi banii înapoi. Atât de simplu. Mai rămâne doar să ai încredere și să te bazezi pe noi că îți vom satisface toate așteptările.

Proces simplu de comandă

Încarci fotografia preferată și alegi dimensiunea de tablou potrivită pentru tine. Noi o ajustam, corectăm și îmbunătățim cât de mult se poate, apoi o tipărim și ambalăm să ajungă la tine cât mai repede.

Procesare rapidă a comenzii.

Imediat după ce ai finalizat comanda, site-ul nostru crează factura și nota de transport, iar noi prelucrăm și tipărim fotografia pentru produsul ales în aproximativ două zile lucrătoare.

Livrare oriunde în țară, dar și în afara țării

Partenerii nostrii livrează orinde în Romania la același preț indiferent de destinație, dar și în afara țării la costuri calculate automat în funcție de destinație.

Rapid și sigur.

Încarci fotografia ta, noi îți sugerăm cele mai potrivite dimensiuni și avem sugestii pentru orice rezoluție a imaginii în plus ai garanția unui produs de calitate, fără niciun compromis.