Publicat pe Lasă un comentariu

5 cadouri inedite de Ziua Femeii

Descoperă 5 sugestii de cadouri pentru ca Ea să se simtă cu adevărat specială

Sigur, florile, bijuteriile și accesoriile sunt mereu o idee bună de Ziua Femeii, dar sunt astfel de cadouri cu adevărat unice, inedite și fermecătoare pentru a o lua cu adevărat prin surprindere? De Ziua Femeii, nimeni nu ar trebui să precupețească nici un efort pentru a aduce zâmbete pe chip și emoții în sufletele mamelor, soțiilor, iubitelor sau surorilor. Așa că hai să vedem azi împreună câteva idei de cadouri inedite!

8 Martie

1. O sesiune fotografică

Dacă vrei să o faci să se simtă ca o adevărată celebritate, rezervă-i o sesiune la un studio profesionist pentru o serie de fotografii pentru un portret. Poți face rezervarea pentru două persoane dacă vrei să pui accent pe cuplu. Zâmbiți, pozați, fiți voi înșivă, distrați-vă și faceți din acest moment o experiență unică împărtășită în doi.

Însă, dacă dorești ca momentul să îi aparțină ei în exclusivitate, tot ce trebuie să faci este să alegi un studio și un fotograf profesionist care să îi respecte în totalitate gusturile și deciziile. Tu doar trebuie să o convingi să ajungă la ora stabilită. Oferă-i astfel o experiență deosebită care să o pună în valoare și care să o facă să se simtă pentru câteva ore ca un superstar pe covorul roșu!

2. Un tablou personalizat

Pentru că încă suntem în sfera artei, de ce nu i-ai face o surpriză cu adevărat deosebită constând într-un tablou personalizat cu o fotografie îndrăgită?

Pentru iubită sau soție poți alege o fotografie reprezentând un moment plin de emoție de la nunta voastră, din prima vacanță petrecută împreună, din luna de miere, sau de la botezul celui mic.

Pentru mamă poți transpune în tablou o imagine spunând o poveste din viața ei sau din a ta.

Pentru soră sau cea mai bună prietenă, transformă în artă un moment vesel sau important din viața ei sau a voastră împreună.

Fie că alegi o singură imagine, fie că dorești să realizezi un colaj de fotografii (însumând mai multe momente și experiențe semnificative pentru ea/voi), un tablou personalizat este nu numai un cadou inedit, dar și o declarație de dragoste, un semn de apreciere, un motiv în plus de bucurie.

3. O zi la spa

Să o răsfeți înseamnă să îi arăți cu adevărat că îți pasă de ea. Super-eroinele din viețile noastre merită să lase deoparte grijile, oboseala și stresul și să aibă momente de respiro. Așa că dacă vrei să o faci să se simtă ca o regină, rezervă-i o zi la spa într-un complex profesionist, care îi va întâmpina dorințele și nevoile așa cum merită. Masaj, tratamente corporale, saună, jacuzzi, piscină, tratamente cosmetice și de înfrumusețare, coafură, machiaj, sport – toate acestea au darul de o ajuta să își regăsească echilibrul fizic și psihic, să o relaxeze și să o bucure pe deplin.

4. Un eveniment pe sufletul ei

Dacă mama ta, soția, iubita, sora sau prietena cea mai bună are anumite pasiuni sau înclinații înspre arte și divertisment, atunci ai ocazia perfectă să îi faci un cadou inedit: rezervări/bilete la un eveniment care se pliază perfect pe gusturile, hobby-urile și interesele ei. Opțiunile sunt cu adevărat nelimitate:

Bilete la concertul trupei ei preferate

O seară de operă, teatru sau balet

O lansare de carte sau un eveniment cu un scriitor preferat

Un spectacol de magie, comedie, dans sau artă contemporană

O convenție care adună fanii unui anumit gen de divertisment (benzi desenate, cinematografie, artă, etc.)

Vizită la o expoziție inedită, etc.

Tot ce trebuie să faci este să alegi evenimentul despre care știi sigur că se va bucura enorm și să iei biletele din timp. Sigur, o poți însoți, pentru a trăi o experiență unică împreună.

5. O aventură

Dacă mama ta, prietena, soția, sora sau prietena ta cea mai bună este mai degrabă adepta experiențelor și mai puțin a obiectelor, a posesiunilor, atunci te poți gândi și mai departe de un eveniment pe gustul ei. Te poți gândi la o aventură. Iată câteva idei amuzante, care vă vor scoate din cotidian și pe care nu le pune nimeni în practică în fiecare zi:

Un escape room

O vânătoare de comori prin oraș

Vizită la o cramă și o sesiune de degustare de vinuri într-o zonă pitorească

Un weekend petrecut la un castel/conac

Călărie

Paintball

Dacă știi că destinatara cadoului tău are o preferință aparte pentru un sport extrem sau un curs inedit (pictură, dans, gătit, etc.) te poți orienta și în acest sens. În definitiv, o aventură de o zi sau un weekend este o experiență de viață pe care o poți trăi la maxim. Și, cine știe, anul viitor vei avea ocazia să transformi unul din aceste momente într-un tablou personalizat.

Tu ce idei de cadouri de ziua femeii ai anul acesta? Ce surpriză ai plănuit pentru femeile speciale din viața ta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.