Reduceri!

Set 4 tablouri mozaic colorat

Prețul inițial a fost: 552.00 lei.Prețul curent este: 276.00 lei.

Descriere

Setul este format din 4 tablouri fiecare cu dimensiunea de 30×30 cm.

Mozaicurile sunt adesea folosite ca decor pentru podea și perete și erau deosebit de populare în lumea antică romană. Mosaicul de astăzi include nu doar picturi murale și trotuare, ci și lucrări de artă, meșteșuguri și forme industriale și de construcții. Arta mozaicului a înflorit în Imperiul Bizantin din secolele VI-XV; acea tradiție a fost adoptată de Regatul normand al Siciliei în secolul al XII-lea, de Republica Veneția, influențată de est, și de Rusii din Ucraina. Mozaicurile moderne sunt realizate de artiști și meșteșugari din întreaga lume.

Aceasta colecție foarte vibrantă și cu un contrast accentuat este tipărită pe un material de pânză cu cerneluri HP rezistente la UV, iar apoi materialul este întins manual cu multă atenție pe șasiul de lemn. Folosim tehnologia HP Latex, care este foarte rezistentă la zgârieturi, flexibilă și 0% dăunătoare mediului. Aceste pânze pot fi șterse și ușor de curățat.

Toate tablorile sunt tipărite imediat după comandare și încercăm întodeauna să le trimitem imediat. Ne place ca pânzele să fie tipărite și întinse doar imediat după finalizarea unei comenzi pentru a evita deteriorarea acestora pe perioada depozitării. Noi, la Tablouri Colorate, încercăm din răsputeri să vă oferim o pânză perfectă, însă nu putem garanta 100% că vor fi așa, deoarece aceasta este pur și simplu împotriva firii. În schimb vă oferim garanția de care aveți nevoie în cazul în care ceva nu este perfect și ne poți contacta după ce primești produsul pentru a rezolva împreună eventualele neplăceri. Pânzele noastre sunt printre cele mai bune din domeniu și sunt, în mod normal, fără defecte.

Informații suplimentare

Greutate 1 kg

Recenzii

There are no reviews yet

Fii primul care adaugi o recenzie la „Set 4 tablouri mozaic colorat”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

S-ar putea să-ți placă și…