Reduceri!

Tablou canvas Mandala bej 60x60cm

Prețul inițial a fost: 238.00 lei.Prețul curent este: 119.00 lei.

Descriere

O mandala  este o configurație geometrică a simbolurilor.

Mandalele pot fi folosite ca instrument de îndrumare spirituală, pentru stabilirea unui spațiu sacru și ca un ajutor pentru meditație. 

Fiecare loc are energie. Are un efect asupra persoanei care locuiește acolo. Deci, este important ca spațiul de locuit al unei persoane să fie decorat într-un mod care să-i completeze viața. Este un loc în care ar trebui să fie în largul său. Arta joacă un rol esențial în aducerea efectului calmant într-o zonă. Printre numeroasele opțiuni disponibile, designul mandalei prin tablouri canvas este noua mantră a decorului interior liniștitor.

Proiectele circulare simbolizează ideea că viața nu se termină niciodată și totul este conectat. Mandala reprezintă, de asemenea, o călătorie spirituală în interiorul privitorului individual. Uneori este desenat ca un cerc care cuprinde un pătrat cu o zeitate pe fiecare parte, care este utilizat în principal pentru a ajuta la meditație și yoga. Mandalele au multe utilizări, în afară de meditație, sunt menite să elimine gândurile iritante și să permită mintii creative să se elibereze, precum și relaxarea. Dar în cele din urmă oamenii creează și se uită la mandale pentru a centra corpul și mintea.

Informații suplimentare

Greutate 1 kg

Recenzii

There are no reviews yet

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tablou canvas Mandala bej 60x60cm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.