CUM PLATESC?

Clientul poate efectua comenzi de produse comercializate la un moment dat, exclusiv pe site, prin adaugarea produsului/produselor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres (ramburs– plata la livrare,  plata cu cardul prin plati online sau ridicare de la sediu). Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2). Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele Libra Pay.

CUM VA AJUNGE COMANDA LA MINE ?

TABLOURI COLORATE colaboreaza cu DPD curier. Livrarea comenzii va avea loc la adresa specificata in formularul de comanda.

La momentul livrarii este necesara verificarea integritatii coletului, in situatia deteriorarii sau a prezentarii ambalajului desfacut sau a sigiliului rupt, acesta va fi refuzat. In acest caz, va rugam sa anuntati de urgenta departamentul de relatii cu clientii 0743020932 printr-un e-mail la adresa contact@tablouricolorate.ro. Dupa două incercari de livrare nereusite efectuate de catre firma de curierat parteneră, comanda va fi considerată anulată si va fi returnată către sediul TABLOURI COLORATE.

IN CAT TIMP AJUNGE COMANDA LA MINE?

Comenzile nationale vor fi livrate intr-un termen de 5 zile lucratoare de la plasarea comenzii,in functie de distanta, de momentul plasari in zile lucratoare sau libere si de conditiile meteorologice ce afecteaza transportul firmelor de curierat. Echipa TABLOURI COLORATE va sta la dispozitie in situatia intarzierii coletelor prin Serviciul Clienti 0743020932 sau prin email contact@tablouricolorate.ro. Inainte de a reclama intarzieri, va rugam sa verificati mai intai daca nu ati primit o avizare de la firma de curierat. In situatia in care avizarea exista, va rugam sa contactati firma de curierat pentru o noua livrare.

CAT MA COSTA TRANSPORTUL?

Livrarea este de 19 lei pe tot teritoriul Romaniei.

CUM POT RETURNA O COMANDA?

Clientul Tablouri Colorate poate returna GRATUIT produsele predefinite achizitionate in urmatoarele situatii: coletele prezinta deteriorari severe,produsele au fost livrate gresit,produsele prezinta defecte de fabricatie. In acest caz se poate opta pentru varianta de schimbare gratuita a produsului, respectiv garantia calitatii si acuretetei produselor comandate ori pentru returnarea totala a baniilor. Nu vom suporta taxele de transport în cazul în care: 1.Doriţi să schimbaţi produsul cu un alt model. 2.Doriţi returnarea produsului şi restituirea banilor.

Conform legislatiei in vigoare, clientul poate returna produsele TABLOURI COLORATE in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului, in baza unei notificari scrise prealabile, sau prin notificare telefonica la serviciul clienti 0743020932. Produsele vor fi returnate in conditii bune, avand ambalajul in original. De asemenea se plaseaza in colet o foaie cu Numarul Comenzii, Numele Tau, Produsul Comandat, Contul bancar (cu nume titular, cnp titular si contul IBAN) Se completeaza fisa de trimitere data de curier FARA RAMBURS catre adresa Tablouri Colorate, Str Iuliu Maniu nr.7 Targu Mures, Judetul Mures.  Fara ramburs inseamna sa nu ne ceri bani sau produs la schimb! Orice colet care contine bani sau produse la rubrica ramburs va fi refuzat deoarece noi trebuie sa verificam continutul coletului tau inainte de a-l accepta.

Produsele realizate la comanda, personalizate dupa specificatiile clientului nu se pot returna conform OUG 34/2014 ,ART 16 ALINIAT C ,,Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte,cu exceptia cazurilor in care au convenit altfel: contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiie consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si acelora care ,prin natura lor, nu pot fi returnate.”